Inscriere 2021 - Necula Lois


Nume și prenume: 
Necula Lois
Clasa: 
X-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
9.97
Despre tine: 
Ma numesc Lois Necula, am 16 ani, sunt eleva a Colegiului National "Dinicu Golescu" si-mi place sa zambesc. De ceva vreme observ la cei din jurul meu calitatile, si nu defectele, pentru ca de-a lungul timpului am realizat ca si eu sunt o persoana cu multe imperfectiuni si de aceea trebuie sa-i accept si pe ceilalti. Sunt destul de atenta la detalii, si totodata uit neimaginabil de repede daca cineva mi-a gresit cu ceva. Si asta nu se datoreaza memoriei mele scurte :) ci faptului ca si eu, la randul meu, am fost iertata de Salvatorul meu, care mi-a oferit multe calitati care sa ma ajute sa trec usor peste anumite momentele. Sunt extrovertita si uneori ma bucur de acest lucru, alteori.... dar sunt multumita asa cum m-a lasat Dumnezeu! Imi doresc foarte mult sa progresez, chiar daca uneori e dificil sa ies din zona mea de comfort... Experimentez cat mai mute lucruri in viata care stiu ca m-ar ajuta cu ceva, dar imi este mai greu pana pornesc pe acel drum. Am renuntat in a mai judeca pe oameni pentru felul in care actioneaza in diferite situatii deoarece nu stiu ce i-a determinat sa faca un lucrul respectiv. Fiecare din noi ducem un bagaj incarcat cu diferite experiente, placute sau mai putin placute... Mai intai vreau sa aflu cum gandeste, chiar daca acest lucru este de o durata mai indelungata, deoarece trebuie sa apara increderea, dupa care vreau sa ajut cu un sfat.
Hobbiuri: 
Imi place sa vizitez muzee si obiective din antichitate. Imi place sa explorez Campulungul pe jos, pentru ca am observat ca nu stiu o multime de lucruri din orasul meu natal! Cartile ma linistesc foarte mult si imi ofera un refugiu calduros din care nu mai vreau sa ies odata ce am intrat acolo. Oriunde as merge am carti la mine; PDF-urile pe telefon sau pe laptop sunt minunate atunci cand nu am apucat sa scot vreo carte din biblioteca; intr-un ghiozdan am o carte, in geanta alta, in camera alta... Chiar daca am inceput sa citesc vreo 5-6 carti deodata, sunt sigura ca le voi termina pe toate pentru ca sunt invatata ca orice incep sa duc pana la capat, chiar daca nu-mi mai place pe parcurs. Stiu ca mereu este cate ceva de invatat, atat in carti cat si in viata cotidiana. Pe langa toate acestea un alt hobbi de-al meu este ca imi place sa rad. Sunt o fire mai glumeata si nu-mi pare rau. Imi place sa scriu comentarii pe diverse teme sau subiecte pentru ca de multe ori am avut nevoie de niste explicatii, iar din cauza nedocumentarii am gresit. Da, ma inspir si cercetez si comentarile altor oameni, dar imi personaliez continutul, desi uneori ideile altora sunt atat clare si de corecte ca nu mai au nevoie de modificari.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
-
Fapte și comportamente remarcabile: 
-
Olimpiade școlare: 
Inca din ciclul primar am mers la numeroase olimpiade si concursuri, unde am obtinut diferite premii.Spre deosebire de anii trecuti, anul acesta am participat la un concurs de aplicatii de telefon, recunoscut la nivel international, si, impreuna cu echipa mea, ne-am calificat in semifinale.(concursul Technovation România-Adfaber). Am luat diferite premii la concuursuri diverse, precum: Premiul 2-Concursul Internațional de Matematica Aplicată “Cangurul” Mențiune-Concursul Județean de Creație literară “Povesti de iarna”(secțiunea germana) Participare- Olimpiada Gazeta Matematicii(etapa locala) Participare-Concursul “Poveștile Cangurului” Participare in cadrul proiectului Erasmus+ Concurs Internațional “Mathématiques sans frontières"
Competiții sportive: 
-
Manifestări literar artistice: 
Participare la Simpozionul Național “500 de ani de scris românesc”
Proiecte de cercetare: 
-
Situația materială: 
Mai am 5 frati. Tata lucreaza, iar mama este casnica
Premiul special: