Inscriere 2023 - Bolbose Teodora


Nume și prenume: 
Bolbose Teodora
Clasa: 
IX-a
Litera: 
D
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Stimata comisie, Ma numesc Teodora, am 16 ani si tocmai am terminat clasa a 9a la Colegiul Național ,,Dinicu Golescu” pe profilul științe ale naturii cu media generală 10. Pot spune ca sunt o fire curioasa, ambitioasa, organizata si pasionata. Sunt optimista de fel si imi plac lucrurile care implica comunicarea si munca in echipa. De asemenea ma consider a fi deschisa la experiențe noi, sociabilă si sincera. Îmi place sa profit de timpul meu si sa l organizez astfel încât sa pot face cât mai multe lucruri interesante. Toate aceste calități au contribuit la determinarea mea de a alege medicina ca o viitoare cariera. Vreau sa ajut din pasiune si sa lucrez intr un domeniu care este in continua schimbare si dezvoltare.
Hobbiuri: 
Sunt mare fană a tot ce tine de arta. Pictez și desenez in timpul meu liber ca o forma de relaxare și destindere. Îmi place sa călătoresc, am vizitat multe locuri frumoase și am întâlnit mulți oameni minunați, dar de asemenea imi place sa mi petrec timpul cu familia sau prietenii. Îmi plac sporturile, am făcut înot de performanța, dar si baschet sau tenis. Nu in ultimul rand, clasicele hobbiuri precum lectura, muzica, chiar și filmele. Sunt o persoana energica si pot spune ca am hobbiuri pe măsura.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Sunt mândra de a fi eleva la un liceu prestigios încă din clasa a 5a, deoarece am făcut și gimnaziul aici, dar pe fiecare an ce trece, acest sentiment de mândrie creste, pentru ca oportunitățile pe care mi le oferă sunt din ce in ce mai mari. Mereu am avut parte de o educație ireproșabilă aici din partea celor mai buni și implicați profesori și de un mediu care m a făcut sa ma dezvolt prin ambiție, comunicare, munca in echipa și compasiune. Am luat parte la multe activități extrașcolare la care am avut acces prin educatia dobândită. Am numai cuvinte de lauda pentru acest liceu si sunt mândra ca pot spune : “Sunt eleva la Dinicu Golescu!”
Fapte și comportamente remarcabile: 
Îmi place sa ajut necondiționat, fapt care m a determinat sa iau parte la multe acțiuni de voluntariat, iar de curând chiar membra a clubului de voluntariat “leolution Câmpulung”. Am participat la multe concursuri de a lungul anilor din toate domeniile, arta, literatura, muzica, matematica, limbi străine, etc. De asemenea am terminat fiecare an de gimnaziu si primul de liceu cu media generală 10, activitati si premii remarcabile.
Olimpiade școlare: 
Am participat la faza judeteana la olimpiada de limba modernă germana. Locul 1 pe județ la concursul de creație literară “Povesti de iarna” la limba modernă germana.
Competiții sportive: 
Anul acesta nu am participat la competiții sportive.
Manifestări literar artistice: 
- voluntar intr un club de voluntariat - membra Erasmus intr un schimb de experiența cu plecări in tari din Europa
Proiecte de cercetare: 
- voluntar la festivalul de știință “Romanian Science Festival - RSF”
Situația materială: 
Avem o situație materială buna.
Premiul special: