Inscriere 2023 - Elcu Adrian-Costel


Nume și prenume: 
Elcu Adrian-Costel
Clasa: 
IX-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
9.94
Media generală: 
9.94
Despre tine: 
sunt simplu baiat de liceu,deocamdata singurul lucru care ma face remarcat printre ceilalti este pasiunea mea pentru informatica.
Hobbiuri: 
este destul de greu pentru mine sa spun despre hobbiuri ,deoarece am un singur hobbi:CUNOASTEREA.Sunt curios despre orice:mecanica,IT,botanica,muzica,fitness si orice altceva...Consider ca trebuie sa stiim cate ceva din orice domeniu,dar daca ne referim strict la activita recreative pe care le fac in timpul liber as putea spune: 1. Muzica-ascult muzica de la trupe precum Queen,Maneskin(o trupa la inceput de drum care a castigat EUROVISION in anul 2021),Artic Monkeys si multe altele,ascult chiar si muzica clasica de la interpreti celebri precum:Ludwig van Beethoven si Wolfgang Amadeus Mozart. 2.Matematica si informatica-este destul de ciudat ca acestea sa fie o pasiune,nu?E bine in gimnaziu am cunoscut o profesoara mai inaintata in varsta,dar care avea o pasiune pentru matematica,tin minte ca avea pe frigider prinsa intre 2 magneti o foita cu titlu "Cu ce ma ajuta matematica in viata?",oricum, inainte sa o cunosc pe dumneaei nu aveam o pasiune pentru aceasta materie,era pur si simplu ceva la care ma descurcam,dar aceasta profesoara m-a facut sa vad profunzimea materie, sa vad "adevarata filosofie din interiorul matematicii". 3.Jocurile video-ca orice baiat imi place sa am o ora pe zi in care sa explorez lumea interioara.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Mandria este destul de subiectiva,nu credeti? Intradevar,sa fii elev in cel mai bun liceu din oras, chiar in cea mai buna clasa ,iti da o oarecare mandrie,dar aceasta este doar pentru tine, intrucat daca il intebi pe un elev de la un liceu cu o reputatie mai scazuta despre mandria de a fi la CNDG, el ar putea spune:",Ce?Un simplu tocilar...".Poate sa zica aceste cuvinte pentru ca e invidios sau doar pentru ca nu intelege ce inseamna sa fii unul dintre cei mai buni elevi din oras.
Fapte și comportamente remarcabile: 
sa fiu sincer nu am facut...poate pare o scuza penibila,dar nu am timp.Stiu ca e bine sa ajuti sau sa faci voluntariat,dar mai mult de a ajuta o batranica la piata cu cumparaturile,de a da un banut unui cersetor sau sa-mi impart sandwhici-ul cu un coleg...NU am facut.
Olimpiade școlare: 
am obtinut mentiune la Olimpiada Nationala de informatica faza judeteana,am participat si la Olimpiada Nationala de matematica,dar din nefericire nu am obtinut premii
Competiții sportive: 
nu detin
Manifestări literar artistice: 
nu detin
Proiecte de cercetare: 
nu detin
Situația materială: 
Am o situatie materiala bunicica
Premiul special: