Inscriere 2023 - Maricutu Mihai Alexandru


Nume și prenume: 
Maricutu Mihai Alexandru
Clasa: 
IX-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Sunt un tanar extrem de pasionat de ceea ce fac, de ceea ce studiez in scoala, de activitatile la care iau parte in cadrul echipei de robotica Watts Up precum demonstratii de jocuri cu mai multe echipe, evenimente de prezentare in alte scoli, si in mod special de tehnologia calculatoarelor, dorind sa urmez o cariera in analiza malware
Hobbiuri: 
Ca hobby-uri am baschetul, jocurile de societate si cele video, drumetiile cu cei dragi, jocul de carti, muzica, sahul si cubul rubik.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Este o experienta magnifica, de la colectivul impresionant de colegi binevoitori la profesori talentati si dedicati cu care orele sunt foarte frumoase. Este intr-adevar un liceu incredibil pe care sunt mandru ca l-am ales.
Fapte și comportamente remarcabile: 
Participarea cu echipa de robotica la diverse evenimente menite sa faca mai bine cunoscuta aceasta activitate precum Muscel Auto Show, dar si demonstratii de joc in judet care sa reprezinte intreaga competitie FTC.
Olimpiade școlare: 
Mentiune - Olimpiada Nationala de Informatica 2023 - Etapa Judeteana Premiul I - Concursul International de Matematica Aplicata Cangurul 2023 Winning Alliance 2nd Pick - Campionatul National BRD First Tech Challenge 2023 in cadrul echipei Watts Up
Competiții sportive: 
.
Manifestări literar artistice: 
.
Proiecte de cercetare: 
.
Situația materială: 
Pot spune pe scurt o situatie materiala buna.
Premiul special: