Inscriere 2023 - Mateias Alexia Georgiana


Nume și prenume: 
Mateias Alexia Georgiana
Clasa: 
IX-a
Litera: 
F
Media după primul semestru: 
9.89
Media generală: 
9.89
Despre tine: 
Aș putea spune ca sunt o persoana sociabilă , căreia îi place sa descopere lucruri noi și persoane noi. Iubesc sa am totul organizat , în orice domeniu din viața mea , școala, hobbiuri , sport etc . Uneori sunt puțin timida , dar dacă ma acomodez noi situații , ma simt ca și acasă .
Hobbiuri: 
Sunt o persoana activa , deci am si hobbiuri pe masura , îmi place sa desenez in timpul liber , practic baschet si echitație . Iubesc sa merg in natura , sa descopăr fiecare colț ale acestei lumi frumoase. Cred că, ca orice fata de vârsta mea, îmi place sa machiez si probabil de aici si plăcerea de a desena . Îndrăgesc sa ma înscriu la chestii de voluntariat si sa mi ocup timpul cât mai mult.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Sunt mândra a fi eleva al acestui liceu, deoarece aici am descoperit cadre didactice noi, cu care am legat relații strânse , chiar dacă a trecut doar un an din drumul meu spre viitor in aceasta instituție . Mândria mai sta si in faptul ca acest liceu îmi oferă tot felul de posibilități in a socială si in a-mi învinge fricile .
Fapte și comportamente remarcabile: 
Mereu mi a plăcut sa ajut , cam in orice domeniu si nu dau înapoi chiar dacă nu reușesc din prima . Așa ca un comportament remarcabil ar fi faptul ca sar mereu in ajutorul colegiilor de clasa sau copiilor din școala, dacă vad ca au o problema sau nelămurire
Olimpiade școlare: 
- Concursul Național de Istorie “ D. Onciul” organizat de Facultatea de Istorie - București
Competiții sportive: 
- Voluntar pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului “ Trofeul Câmpulung Muscel “, din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coasta
Manifestări literar artistice: 
- obținerea premiului 1 , cu media generala 9.89, la finalul clasei a 9-a - voluntar la școala de vara
Proiecte de cercetare: 
- membru al unui club de voluntariat “ Leolution Câmpulung “
Situația materială: 
situație materială buna
Premiul special: