Inscriere 2023 - Pîrvu Larisa Ioana


Nume și prenume: 
Pîrvu Larisa Ioana
Clasa: 
X-a
Litera: 
C
Media după primul semestru: 
9.89
Media generală: 
9.8
Despre tine: 
Mă numesc Pîrvu Larisa și sunt elevă a Colegiului National “Dinicu Golescu” în clasa a X-a C, la profilul Știinte ale Naturii, urmând ca anul viitor să trec în clasa a XI-a. Am 17 ani si sunt o persoană ambițioasă și dedicată, motive pentru care am ales ca după terminarea liceului să urmez facultatea de medicină.
Hobbiuri: 
Îmi place să călătoresc, mereu încerc să îmi deschid cât mai mult orizonturile și să descopăr locuri si lucruri noi, de altfel, îmi place să am un stil de viață activ, să fac sport și să petrec timpul cu persoane dragi mie.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Pot spune că este o adevărata onoare sa reprezint Colegiul National “Dinicu Golescu”, fiind un liceu de prestigiu ce a instruit mulți elevi spre o carieră de succes. Toți profesorii din cadrul acestui liceu se dedică înotdeauna pentru a ajuta elevii și a îi îndruma. Dintotdeauna acest liceu a fost prima mea opțiune, văzând rezultatele deosebite de care a dat dovada pe parcursul timpului, sunt mândră ca am reușit să fiu eleva a acestui liceu și sper să ajung să adaug si eu un plus de valoare acestuia, precum colegii ce au absolvit în generatiile anterioare.
Fapte și comportamente remarcabile: 
Am încercat să mă implic atât în activități scolare, cat si extrascolare, am participat anul acesta la proiectul “Recycling makes the world go round” din cadrul Erasmus și m-am înscris și în clubul de voluntariat LEO club Câmpulung Leolution, deși am realizat mai târziu importanța activitatilor de voluntariat, am încercat anul acesta să compensez timpul pierdut si să mă implic activ în cât mai multe activități de acest domeniu.
Olimpiade școlare: 
-
Competiții sportive: 
-
Manifestări literar artistice: 
- Premiul al ll-lea la participarea la proiectul judetean “Mens Sana In Corpore Sano” cu activitatile “Mătisor, traditie si simbol”; “Albert Einstein. Ziua numarului pi”; “Floarea sanatatii” - Premiul I la participarea in concursul literar “Povesti de iarna.” - Mentiune la participarea la proiectul judetean “Mens Sana In Corpore Sano” cu activitatile “Mătisor, traditie si simbol”; “Albert Einstein. Ziua numarului pi”; “Floarea sanatatii”
Proiecte de cercetare: 
-
Situația materială: 
-
Premiul special: 
-