Inscriere 2023 - Paulet Elena


Nume și prenume: 
Paulet Elena
Clasa: 
X-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
9.94
Despre tine: 
Sunt o persoana hotarata, ambitioasa si perseverenta. II tratez pe cei din jurul meu exact asa cum imi doresc si eu sa fiu tratata, fiind toleranta si dispusa sa ofer ajutorul meu oricui in orice moment. Stiu sa imi sustin punctul de vedere, insa sunt deschisa sa aud si parerile celor din jur. Am capacitatea de a ma adapta la orice situatie si am de asemenea dorinta de a trai cat mai multe experiente pentru a reusi sa imi gasesc potentialul maxim.
Hobbiuri: 
Pasiunea mea este sahul, sportul mintii; il practic inca de cand aveam 6 ani, participand inca de atunci la competitii nationale si internationale. Un alt sport pe care il practic este baschetul, desi sunt atrasa si de alte sporturi, precum dansurile, voleiul, etc. Imi place, de asemenea, sa desenez, sa cant la chitara, si sa petrec timp in natura.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Sunt madra sa fiu eleva a liceului "Dinicu Golescu" datorita elevilor acestuia, care au reprezentat mandria orasului, judetului, sau chiar a tarii noastre de-a lungul anilor prin rezultatele scolare remarcabile obtinute, dar si prin diversele premii obtinute la activitatile extrascolare puse la dispozitie de liceu, precum echipele sportive sau echipa de robotica.
Fapte și comportamente remarcabile: 
Datorita pasiunii mele pentru sah, am decis sa iau initiativa si sa imi impartasesc cunostintele cu elevii din Campulung, orasul nostru neavand profesori de sah in momentul actual. Am facut in total de-a lungul anului cursuri cu peste 25 de elevi de diferite varste, si sunt hotarata sa continui pentru a raspandi tainele acestui minunat sport cu cei din generatiile viitoare. Am luat parte la mobilitatea Erasmus+ "Discover The Real Life" ce a avut loc in Letonia la finalul lunii mai a anului acesta. Mobilitatea a avut ca tema voluntariatul, in cadrul acesteia facand astfel de actiuni la o casa de ajutor social. Am facut parte din prima echipa de organizare a festivalului "Perspective". Festivalul a fost lansat în 2023 în cadrul modulului ”Liderii de mâine”, program educațional al Fundației Acasă în Muscel care are drept obiectiv implementarea de proiecte cu impact în comunitate. Link catre pagina festivalului: https://www.perspectivefest.ro . Alaturi de coechipierii mei din echipa de baschet a liceului, am organizat in primavara anului acesta primul campionat de streetball in liceul nostru.
Olimpiade școlare: 
Premiul I la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, Etapa Judeteana, disciplina Sah; Premiul III la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, Etapa Judeteana, disciplina Baschet;
Competiții sportive: 
Participare la Festivalul International de Sah "Florin Gheorghiu" editia a V-a;
Manifestări literar artistice: 
Premiul II la concursul CDIdei in carti, etapa judeteana;
Proiecte de cercetare: 
Participare la mobilitatea Erasmus+ "Discover the Real Life” cu nr. Proiect 2020-1-TR02-KA229-093575_2
Situația materială: 
Situatie modesta.
Premiul special: