Inscriere 2020 - Toader Vlad-Marian


Nume și prenume: 
Toader Vlad-Marian
Clasa: 
XII-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Numele meu este Vlad Toader, am 19 ani, și sunt un proaspăt, dar mai ales, un mândru absolvent al Colegiului Național "Dinicu Golescu". Întotdeauna am avut probleme la a mă autodescrie, pentru că sunt atâtea lucruri de spus despre mine, și totuși nu-mi găsesc cuvintele. Sunt însă o persoană timidă, foarte ambițioasă, și perfecționistă. Îmi place să privesc lucrurile cu o doză de optimism, și încerc, de fiecare dată când am ocazia, să pun un zâmbet pe fețele oamenilor din jurul meu.
Hobbiuri: 
Am încercat nenumărate activități de-a lungul timpului, însă doar câteva mi-au stârnit interesul: mersul pe bicicletă, înotul. Încerc însă, în timpul liber, să învăț cât mai multe lucruri noi. Am dezvoltat o pasiune pentru limbile străine, în special limba engleză, participând însă și la un atelier de limba chineză, dar și pentru designul grafic, realizând afișe, postere și pliante pentru diferite evenimente.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Nu pot decât să fiu mândru că sunt un proaspăt absolvent al promoției 2016-2020 a Colegiului Național "Dinicu Golescu", un așezământ de prestigiu, cu renume atât la nivel local, cât și național, și chiar internațional, Am avut ocazia, ca elev al acestei unități de învățământ de elită, să fiu îndrumat de profesori dedicați, implicați în totalitate, atât din punct de vedere didactic, cât și emoțional, deoarece, de-a lungul celor 4 ani de studiu, aceștia mi-au fost mai mult decât dascăli, fiind, în plus, și îndrumători, în afara programului de studiu.
Fapte și comportamente remarcabile: 
De la sfârșitul lunii martie, sunt membru oficial al clubului de voluntariat LEO Câmpulung "Leolution", după o perioadă de 4 luni în care am fost membru aspirant, participând la diferite activități în cadrul clubului, cum ar fi strângeri de fonduri, campanii de informare, activități de ajutorare a copiilor cu dizabilități din diferitele centre locale. De asemenea, am avut ocazia să reprezint atât colegiul, cât și România, în cadrul proiectului Erasmus+ "The Unifying Power of Arts", în cadrul mobilității din Skopje, Macedonia, în perioada 11-15 februarie 2019, și în cadrul mobilității organizate în Câmpulung, în perioada 7-11 octombrie 2019.
Olimpiade școlare: 
Am participat, în fiecare an școlar, cu excepția celui curent, la etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză. În plus, am obținut premiul I la Concursul Regional de Utilizare Software "Profi Excel", ediția 2018, mențiune la etapa naționala a concursului din cadrul Proiectului "Stop bullying-ului", secțiunea Compoziție plastică prin mijloace digitale (video), ediția 2018, premiul special la concursul județean din cadrul proiectului educațional "Viitor pentru tine", tema "School fashion style", ediția 2019, cât și premiul III la Concursul Județean de Traducere "Translating the world", ediția 2020.
Competiții sportive: 
Am participat la prima ediție, din 2014, a Concursului de natație "Cupa verii".
Manifestări literar artistice: 
-
Proiecte de cercetare: 
-
Situația materială: 
Provin dintr-o familie cu o situație materială bună, ambii părinți având un loc de muncă stabil.
Premiul special: