Inscriere 2021 - Ilinca Raluca-Ioana


Nume și prenume: 
Ilinca Raluca-Ioana
Clasa: 
XII-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Sunt Raluca-Ioana, absolventă a Colegiului Național "Dinicu Golescu" din Câmpulung Muscel, am 19 ani și am fost, sunt și voi fi pasionată de științele reale, în special fizică și matematică. Locuiesc în Berevoești, județul Argeș. Întotdeauna am încercat să găsesc ce e mai bun la mine, redescoperind zilnic câte o latură bună sau rea, căci, în general, noi, oamenii, nu putem ajunge la cunoașterea absolută a sinelui, ci doar a unei părți infime a ceea ce suntem. Mă pot descrie ca fiind o persoană emotivă, sentimentală și foarte implicată, mult prea atentă la detalii, chiar ușor perfecționistă, ceea ce uneori nu este prea benefic. Mă adaptez ușor situațiilor și locurilor noi, fiind mereu gata să accept o provocare.
Hobbiuri: 
Printre hobby-urile mele se numără gătitul, muzica, fotografia, câțiva ani am cântat la chitară (am abandonat ulterior, deși doresc să mă reapuc), plimbările în natură, grădinăritul și cititul.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Încă din clasa a V-a mi-am spus că doresc să fiu elev al Colegiului Național "Dinicu Golescu", o instituție ce mi-a oferit găzduire în ultimii 4 ani din viața mea. Aici, mi-am putut urma calea pe care am pornit, sub îndrumarea cadrelor didactice ce m-au sprijinit necontenit, fiind și locul unde m-am dezvoltat și am căpătat încredere în sine. Mă mândresc cu Colegiul Național "Dinicu Golescu", o insitiuție prestigioasă a orașului nostru.
Fapte și comportamente remarcabile: 
De-a lungul celor 4 ani, nu pot spune că am participat la prea multe acțiuni, concentrându-mă mai ales pe activitatea școlară, spre a avea rezultatele dorite. Așadar, am participat la crosul caritabil RUN4CHANGE al Centrului START pentru Autism și am luat parte la cursuri de dezvoltare personală, în cadrul programului LEADERS Explore, al fundației LEADERS, unde m-am redescoperit pe mine însămi, având și prilejul de a lucra în echipă cu alți colegi ce au luat parte la curs, dezvoltându-ne propria activitate, sub numele de Smart Study.
Olimpiade școlare: 
-
Competiții sportive: 
crosul RUN4CHANGE, al Centrului START pentru Autism
Manifestări literar artistice: 
-
Proiecte de cercetare: 
-
Situația materială: 
Dispun de o situație materială decentă.
Premiul special: