Inscriere 2021 - Jipa Darius


Nume și prenume: 
Jipa Darius
Clasa: 
XII-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Numele meu este Jipa Darius-Andrei si sunt elev la Colegiul National Dinicu Golescu. Am 18 ani. Ma consider o persoana care are simtul umorului si imi place sa fac lumea sa rada. Consider ca este bine sa ajuti oamenii fara sa ceri ceva in schimb si de aceea ajut pe altii cand au nevoie.
Hobbiuri: 
Hobbiurile mele sunt cititul, muzica, si filmele. In ultimul timp am inceput sa si programez, fiind o metoda inedita de a-ti dezvolta imaginatia.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Eu stiam de acest liceu de mult timp, stiind ca este un liceu cu prestigiu de unde au absolvit oameni de succes. Mi-am dorit sa vin in acest liceu mai ales datorita faptului ca informatica se face foarte bine aici. Dupa ce am ajuns liceean am fost multumit ca liceul este conform asteptarilor. Sunt mandru ca sunt elev la Dinicu Golescu pentru ca stiu ca sunt elev la unul dintre cele mai bune licee din judet.
Fapte și comportamente remarcabile: 
In prezent fac parte din echipa de robotica a liceului pe partea de programare. Anul acesta am stat mai mult sa invat, urmand ca anul viitor sa realizez programul robotului pentru concurs.
Olimpiade școlare: 
Am participat la olimpiade inca din clasa a IV-a, participand la matematica si limba romana. In gimnaziu, am ramas numai cu matematica, ajungand la faza judeteana in fiecare an. Pe clasa a VI-a am mers la fizica, fiind ceva nou, si am ajuns la faza nationala unde am luat medalie de argint. Am mers si in clasele a VII-a si a VIII-a, unde am mai obtinut o medalie de bronz la faza nationala pe clasa a VIII-a. In liceu, am mers la olimpiadele de matematica, informatica si fizica, unde am ajuns mereu la faza judeteana, dar nu am mai reusit sa ajung la faza nationala.
Competiții sportive: 
-
Manifestări literar artistice: 
-
Proiecte de cercetare: 
-
Situația materială: 
Familia mea are o situatie materiala buna.
Premiul special: