Inscriere 2021 - Vacaru Marta


Nume și prenume: 
Vacaru Marta
Clasa: 
X-a
Litera: 
B
Media după primul semestru: 
10
Media generală: 
10.00
Despre tine: 
Ma numesc Marta-Patricia si sunt eleva la Colegiul National Dinicu Golescu. Sunt o fata de 16 ani copilaroasa, sincera si cu o pasiune pentru invatat. In familia noastra mereu s-a pus accentul pe a invata de aceea de la o varsta frageda am iubit a studia.Matematica este pasiunea mea dar iubesc si cartile. Imi place sa cred ca sunt o persoana amuzanta, cu un simt al umorului bine dezvoltata.Desi iubesc sa ma distrez, am si o latura sensibila si ma emotionez foarte repede mai ales cand vad suferinta oamenilor sau a animalelor. Fac parte dintr o familie cu 4 copii eu fiind singura fata, deci ati putea crede ca sunt putin mai rasfatata ceea ce este adevarat partial deoarece acelasi numar de responsabilitati imi este atribuit dar totul pe masura puterii mele.
Hobbiuri: 
Joc sah din coplilarie si imi place sa cred ca a devenit un joc specific familiei noastre. Imi place sa joc fotbal, handbal,sa merg pe bicicleta, sa urc pe munti, sa fac fotografii. Iubesc sa citesc,sa compun poezii, sa cant, singura sau impreuna cu mama mea. Ador sa gatesc ,mai ales dulciuri. Imi place sa imi pun capul la contributie lucrand la matematica ,ceea ce poate suna plictisitor dar pe mine chiar ma incanta sentimentul cand reusesc sa rezolv un exercitiu dificil.
Despre mândria de a fi elev al liceului: 
Sunt mandra ca sunt eleva a acestui liceu.Sunt mandra ca fac parte din acest colectiv minunat si mai ales diferit. Asta imi place cel mai mult la Dinicu: faptul sa suntem atat de diferiti si in acelasi timp la fel.Adica avem aceeasi pasiune pentru carte dar poate pe domenii diferite.Imi place ca nu exista discriminari si ca nu conteaza din ce clasa provi, dimpotriva conteaza ce ai in cap.Si mai ales sunt mandra ca performam, ca avem sansa sa o facem si ca suntem sustinuti in tot ceea ce facem de profesori.
Fapte și comportamente remarcabile: 
Nu cred ca am avut sansa sa demonstrez caracterul meu prin fapte , cel putin nu atat de remarcabile dar pot spune ca sunt mandra de comportamentul meu. Intr o lume in care bunul simt poate ca nu este atat de des intalnit, sunt sigura ca in cazul meu nu lipseste. Respectul fata de cei mai in varsta,cei mai intelepti, cei trecuti prin viata esential .La fapte pot sa adaug ca impreuna cu biserica din care fac parte am activat in ajutorarea persoanelor in varsta si a celor bolnav.
Olimpiade școlare: 
Anul acesta am participat la olimpiada de matematica,ajungand pe judet.
Competiții sportive: 
Anul scolar trecut am participat la concursul de sah ajungand la performanta premiul 3 pe judet. Anul acesta din cauza virusului nu a mai fost posibil tinerea acestuia.
Manifestări literar artistice: 
Am participat la in proiect organizat de liceu numit "Scrisoarea lui Neacsu".
Proiecte de cercetare: 
Din pacate nu am participat.
Situația materială: 
Ca familie avem o situatie buna. mama-pensionar tata-decedat
Premiul special: